dimarts, 15 de febrer del 2011

Curset teòric i pràctic d'introducció a l'astronomia

(Cliqueu a la imatge per a veure-la en una mida millor)

Els propers dies 25, 26 i 27 de febrer, un servidor estarà impartint un curset d'introducció a l'observació astronòmica.  El lloc on es farà l'activitat serà a la masia de Can Pica, situada a Hortsavinya, al bell mig del massís del Montnegre. Per als qui no pugueu venir en aquesta ocasió, sapigueu que el curs es repetirà els dies 3, 4 i 5 de juny.

Durant el curs (dos dies de teoria, més dues nits d'observació a ull nu i amb telescopi), aprendrem a reconèixer les principals constel·lacions, sabrem com són els planetes del sistema solar, parlarem d'eclipsis, de cometes i d'asteroides, i també coneixerem els diferents tipus de nebuloses, galàxies i cúmuls d'estrelles.

Les plaçes son limitades, pero en cas de no arribar a un número mínim de persones es podria optar per cancel·lar l'activitat. Per tant, els qui us vulgueu apuntar no deixeu la inscripció per l'últim moment.

Recordar-vos que dins el preu de l'activitat (93 euros) s'inclou el preu de les habitacions per a les dues nits, l'esmorzar, dinar i sopar de dissabte i l'esmorzar de diumenge (a més del curs).

Us hi esperem!!

4 comentaris:

Màrius ha dit...

Acabo de descobrir aquest bloc. M'agrada molt i entra directe als meus enllaços.
Felicitats.

Miquel Jover ha dit...

Merci Màrius!

Sussss ha dit...

A aquestes alçades ja deus haver fet el curset. Com ha anat?

Miquel Jover ha dit...

Doncs la veritat, no ha anat; quatre dies abans de començar no s'havia apuntat ni una sola persona, per tant varem decidir cancelar-lo.

A veure si els següents tenen una mica més d'exit...