diumenge, 22 d’abril de 2012

Nous cursos de botànica, aquesta vegada a la carta

Cliqueu a la imatge per a veure-la a millor mida

Nova oferta de cursos botànics per aquesta temporada. Però aquesta vegada amb un format molt diferent al dels cursos "tradicionals" que vaig oferir l'any passat. Ara, en comptes d'uns tallers i sortides en unes dates fixes, en llocs ja determinats prèviament, la filosofia és la de muntar uns cursos "a la carta", tant en la seva temàtica com en el lloc on es fan, per a tothom qui estigui interessat en aprendre botànica, sigui del tema que sigui.

L'avantatge d'aquest format és la possibilitat de poder donar una atenció molt més personalitzada, ja que els cursos seran en grups reduïts o fins i tot a nivell individual. Això també permet fer uns horaris molt més adaptats a cadascun dels assistents, a més d'una flexibilitat molt més gran pel que fa al lloc de realització, ja que seran activitats 100% pràctiques, en plena natura.

A més, un altre avantatge és el d'oferir un ventall molt més ampli d'activitats, ja que d'aquesta manera podem muntar un tipus o altre de taller o curs en funció de les preferències de cadascú.

Per tant, si estàs interessat en aprendre algun tema (classes de repàs de botànica, reconeixement d'arbres i arbustos, itineraris botànics, iniciació a la botànica, plantes aromàtiques, o qualsevol altre temàtica que et vingui de gust), només cal que enviïs un correu a l'adreça que surt a la imatge de més amunt, segur que podem muntar un taller a la teva mida.