dilluns, 21 de gener de 2013

Els Congagats

 Els esculls de Concagats al capvespre

Per fi, després d'una bona temporada en que he tingut el blog completament abandonat, m'hi puc tornar a posar. Entre la feina, tota la paperassa de fer-me autònom, el canvi de casa i la tesi no he pogut dedicar gaire temps a fotografiar.

La foto que us presento avui la vaig fer fa cosa d'un mes, al final d'un dia sencer que vaig dedicar a buscar noves localitzacions fotogràfiques, ja que aquest tram de Costa Brava era completament desconegut per a mi. És una cosa que feia molt de temps que volia fer, però mai trobava el moment.

Aquell dia, després d'estar tota la jornada pujant i baixant per camins mig perduts, grimpant i ficant-me per alguns llocs poc recomanables per algú que té vertigen, finalment vaig tenir aquest regal en forma d'esculls banyats per un onatge suau. Llàstima que la llum fallés, pero és un lloc que em queda pendent de tornar-hi amb millor llum.

Això si, si hi voleu anar vosaltres millor que sortiu ben d'hora: per arribar-hi s'ha de conduir per una carretera plena de corbes, i un cop s'arriba a l'aparcament, confiar que el mar no estigui gaire mogut, ja que encara s'han de caminar uns 20 minuts, bona part d'ells arran de mar.


La mateixa foto, amb un processat una mica diferent

2 comentaris:

Xose Casal ha dit...

un sitio al que hace mucho que quiero ir, tienen buena pinta esas rocas

Alytes ha dit...

Pues es un lugar que vale la pena, ademas justo al lado hay alguna cala que tambien tengo pendiente visitar.
Un saludo!