dijous, 17 de març de 2016

Nous llocs, noves llums, noves fotos
Ara ja feia un temps que tenia aparcat el blog. La raó ha estat que, en l’últim any, he estat absorbit de ple en la redacció final de la meva tesi de doctorat, la qual vaig tenir la sort de presentar fa unes quantes setmanes. Ara que per fi torno a tenir temps lliure per sortir a fer fotos, m’he proposat visitar nous llocs abans desconeguts per a mi, i de pas fer un canvi de cara al blog.

La imatge que us presento avui és d’un d’aquests llocs que tenia pendents de visitar de feia temps. Realment és un lloc privilegiat que, per poc que tinguis una mínima sensibilitat, no et deixa indiferent. Els dies d’hivern, la vista dels cims nevats del Pirineu per una banda, i tota la plana de l’Empordà per l’altra, és realment un espectacle.

Aquell dia, el pla era fer alguna nocturna de l’ermita sota els estels, així que en veure els núvols que cobrien el cel vaig estar a punt de girar cua a mitja pujada (per arribar al lloc cal caminar una mitja horeta llarga per un camí ple de pedres). Per sort, vaig saber esperar i tal com podeu veure, la paciència va valer la pena.Al cap d'un parell d'hores, la major part dels núvols havien marxat, i el vent que bufava en alçada va deixar un cel transparent dels que s'enganxen poques vegades. Estar allà dalt, en total solitud i amb els estels que semblen a tocar, és una sensació realment addictiva.


4 comentaris:

Eduard Marquès ha dit...

Hola Miquel, ja tardaves massa en retornar :-)i ho has fet amb molta força. Les dues són molt bones, en la segona m'encanta com has domat la CL. Una abraçada, company!

Màrius Domingo ha dit...

Ostres! A veure si cal una temporada en blanc per a entrar amb aquesta força!
Bé, millor que no, que tornis a agafar ritme.
Felicitats per partida doble: per les magnífiques imatges i pel doctorat. Doctor Miquel!

Miquel Jover ha dit...

Hola Eduard, doncs si, més d'un any ja... ara per sort ja estic retornat per aqui, amb bon material al rebost ;-)
Per cert, parlant de CL, em vaig quedar parat de com estan d'il·luminats els pobles del voltant, especialment Sant Llorenç de la Muga i Terrades. Una abraçada!

Miquel Jover ha dit...

Hola Màrius, doncs si que a vegades cal un descans. Ultimament ja no sabia ben bé que posar per aquí, i aquest any llarg m'ha anat bé per reenfocar el blog. Una abraçada!