divendres, 1 d’abril del 2016

El balcó de les Bruixes


A les Gavarres, és tanta la superfície que ocupen els boscos, que molt sovint costa de trobar algun bon mirador on els arbres no facin "nosa" de cara a fotografiar el paisatge. La major part de la superfície del massís està coberta per boscos de sureres i pins, que s'enfilen fins al cim mateix de les muntanyes. 

És per això que va ser un bon regal trobar el lloc que us presento a la imatge d'avui. Es tracta d'un sortint rocallós que s'alça per sobre el bosc i permet una vista preciosa cap al nord, amb el petit poble de Madremanya completant l'escena. A més, aquell matí, el cel em va obsequiar amb uns núvols ben acolorits, així que les sensacions al final de la sessió fotogràfica van ser ben positives.

4 comentaris:

Eduard Marquès ha dit...

Molt i molt guapa la imatge. L,esforç sempre té la seva recompensa, has trobart un excel.lent mirador. Una abraçada
P.d.: És una llàstima no poder ampliar la imatge :-(

Jordi Amela ha dit...

Bona troballa i una llum molt maca. Aquesta feina invisible per els altres de trobar nous indrets és la més meritòria

Miquel Jover ha dit...

Merci Eduard! Hi penso tornar més vegades, a aquest lloc... Per cert, jo la puc ampliar fins a 1200 px. de costat, has provat a clicar amb el botó dret del ratolí? Una abraçada!

Miquel Jover ha dit...

Doncs si, una bona troballa. No sé si dec ser l'únic, però m'encanta això de buscar nous llocs fotogràficament interessants. Salut!