dimarts, 12 de desembre del 2017

Ciclogènesi explosiva

 Canon EOS 6D, Tamron 15-30 mm f/2.8 @ 15mm, ISO 200, F11, 1/25''

Aprofitant la "ciclogènesi explosiva" d'aquests dies, vaig decidir sortir cap a la costa de Sitges amb l'esperança de fer alguna foto amb el mar ben picat. Aquest tram de costa presenta penya-segats interessats, amb alguna caleta intercalada. La llàstima és que la visió de les construccions i la via del tren no te l'estalvia ningú, deu ser el preu a pagar per voler fotografiar aquests llocs tan propers a Barcelona.

Al arribar al lloc, les cortines de pluja tapaven completament la zona per on se suposava sortiria el sol, així que vaig decidir donar protagonisme al mar. Finalment vaig trobar un racó on les onades impactaven especialment fort, tant que en alguns cops de mar es sentia una lleugera vibració de la roca sota els peus. No cal dir que tant jo com la càmera vam acabar molls de dalt a baix, doncs els esquitxos arribaven fins aquí.

4 comentaris:

Josep Balaguer (Pepet) ha dit...

Aquest tram de costa és ben complicat. No té l'espectacularitat de la Costa Brava i el factor humà, com bé dius es sempre present. Entre Barcelona i Tarragona és difícil treure fotos xules (encara que no impossible)

Miquel Jover ha dit...

I tant que és complicat, vaig estar una bona estona per trobar aquest lloc. És semblant al que passa a la costa del Maresme. Sap greu pensar com de bonics devien ser aquests trams de costa, i com estan ara. Però per altra banda, també m'ho agafo com un petit repte això de trobar racons que siguin atractius fotogràficament.

Eduard Marquès ha dit...

Per "sort" el gran angular pot minimitzar una mica els entrebancs antròpics ;-)
Has captat magistralment la potencia del temporal i el lloc és una xulada.
Vols creurem que a l'Empordà no vàrem arribar el temporal?
Una abraçada

Miquel Jover ha dit...

Ostres, doncs mira que quan era allà fent les fotos pensava que a l'Empordà devia ser espectacular. Suposo que el ser vent de component sud va fer que no us arribés. Una abraçada Eduard!