dimarts, 10 de gener del 2012

Més Calella: la Roca Grossa

Just dos dies després de fer les fotos de l'anterior entrada, vaig tornar cap al mateix sector a provar més sort: tant em va agradar el lloc. Aquesta vegada ja hi vaig arribar amb una mica més de temps, o sigui que vaig poder mirar amb més calma els enquadraments. A més, hi havien alguns núvols (no gaires) que animaven una mica més el cel que el primer dia.

La Roca Grossa és una roca ben coneguda per la gent de Sant Pol i Calella. Per algú que conegui una mica la Costa Brava, clarament li semblarà que dir-li Roca "Grossa" a una pedra d'aquesta mida és una exageració, pero és de les més grans que tenim al Maresme. A més, té la gràcia que depenent dels temporals i els corrents marins, a vegades es troba aïllada uns quants metres enmig del mar, o bé unida a la costa per un banc de sorra; això últim es el que passa avui dia, però ves a saber com quedarà després del proper temporal.

 Aquesta no és la Roca Grossa; al fons, Sant Pol de Mar

La pedra de la primera foto, vista des de l'altre costat. Al fons, la Roca Grossa

En definitiva, el lloc és prou interessant, tot i que sigui un tros força petit. Almenys per a mi, té l'avantatge que només en un quart d'hora de cotxe ja hi soc, i a més, el fet que sigui un lloc petit t'obliga a pensar més, a treballar millor la composició. Com a entrenament pot ser un exercici interessant, i si a més les fotos surten bé, doncs encara millor. Caldrà seguir anant-hi en els propers dies, i sobretot desitjar que vinguin núvols.

Vaig estar molt agraït als avions, que van aportar uns quants "núvols" extra

Només uns segons abans que el sol començi a sortir. Al cap d'un minut, la llum era completament diferent

A mesura que passava l'estona la llum cada vegada era més dura... aviat caldrà plegar veles

Aqui ja tenia les sabates ben molles: és el que té acostar-se massa a l'aigua

2 comentaris:

Esther Bahi f o t o g r a f i a ha dit...

Un lloc que vaig visitar,ja fa un temps, un lloc on tornar novament.
Salutacions.

Miquel Jover ha dit...

Si, és un lloc que, per lo petit que és, dona força joc. Ara només falta que vinguin uns quants núvols per animar el cel.

Salut!!