diumenge, 18 de gener del 2015

Tempesta des del Puig d'Arques


Hi ha dies que un no té pensat sortir a fer fotos... fins que per circumstàncies acabes sortint. Ahir va ser un d'aquests dies. Després d'un matí amb pocs núvols i que no prometia gaire res, des de la finestra de la cuina de casa vaig veure una que tempesta anava creixent cada vegada més a l'altre banda de les Gavarres, així que tocava agafar càmera, trípode i a provar sort. Però... on anar? Com que les Gavarres són un massís molt forestal, no hi ha gaires llocs des d'on es puguin tenir bones vistes. Al final, el lloc escollit va ser el Puig d'Arques, que en contra de la creença més estesa, per tres metres NO és el cim més alt de les Gavarres (aquest honor recau en el cim del costat, que es diu, precisament, Puig de la Gavarra).

Pels qui no conegueu el lloc, és un cim on el bosc arriba fins a dalt de tot, així que les possibilitats de composició no són gaire grans. A més, l'enorme torre del radar meteorològic que hi ha just al cim encara complica més les coses. Així que l'únic punt amb una mica de vista és el dolmen, i això és el que vaig aprofitar. La il·luminació del dolmen a la segona foto prové de la llum que hi ha dins del punt d'observació del radar, que algú s'havia deixat encesa des de ves a saber quan.

7 comentaris:

Eduard Marquès ha dit...

Molt complicat el lloc, ara que el cel va ser espectacular. La tempesta era la que hi havia mirant cap a nord, no? perquè nosaltre vàrem sortir al crepuscle i vam tenir el temps just per fer-ne quatre de fotos i ens va caure a sobre.

Miquel Jover ha dit...

Si, i tant que era aquesta! Quan vaig arribar estava just sobre l'Alt Empordà, el Cap de Creus es veia ben tapat... i a mesura que va anar avançant el vespre es va desplaçar cap al sud. Realment el cel em va fer un bon regal. Feia una mica de cosa sentir els trons com s'acostaven, sort de tenir el cotxe a 10 minuts ;-)
Una abraçada!

LE HABLÉ A SUS OJOS ha dit...

quina passada de fotos més guapessssssssssss....

Anònim ha dit...

excelentes fotografías!
un abrazo

Jordi Amela ha dit...

Quin cel!
Jo també, ara a l'hivern sempre desprès de dinar miro per la finestra a veure si val la pena fer una escapadeta de tarda.
Salut!

Miquel Jover ha dit...

Si Jordi, un bon cel... jo també soc dels que té un ull enganxat a la finestra, per aviam si cal sortir. Avui sembla que serà una molt bona nit per fer nocturnes!
Salut!

Juliana ha dit...

Adorable colours!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject