dijous, 6 de gener del 2011

Aquest dissabte, sortida botànica i naturalista a l'ermita de Gràcia i al turó de la Guàrdia

Aquest dissabte 8 de gener, hi ha una sortida per a conèixer les plantes que es fan al turó de l'Ermita de Gràcia i al turó de la Guàrdia. Aquests dos turons separen Pineda de Mar de Santa Susanna, i a les seves faldes hi creixen plantes típicament mediterrànies, pròpies de prats secs, brolles i garrigues. A més, podrem gaudir d'unes vistes privilegiades de bona part de l'Alt Maresme des de Calella i fins molt més enllà de Malgrat.

Per als que vulgueu venir, hem quedat a les 9 del matí davant del restaurant Mas Pi, situat a la carretera N-II,  just a l'entrada de Pineda venint des de Girona i Santa Susanna. Des d'allà, començarem  la caminada, que s'acabarà aproximadament entre la 1 i les 2 del migdia.

L'activitat és gratuïta, i evidentment hi sou tots convidats!

(Fer clic a la imatge per a veure-la amb una mida millor)

3 comentaris:

Sussss ha dit...

Bones...
I es podrien fer fotos? o és de molt caminar? i poden venir nens o millor no?

Miquel Jover ha dit...

Hola Suss,

i tant que es podràn fer fotos (jo mateix portaré la càmara). En total el recorregut és de poc més de tres quilòmetres (entre anar i tornar). De fet la idea és anar parant força, per explicar plantes i que de pas la gent pugui preguntar el que vulgui i fer fotos, si els hi ve de gust.

Només al final hi ha una pujada una mica forta, pero crec que és apte per a tothom, nens inclosos. De fet, a la primera sortida que vàrem fer al Salt de l'Aigua era força més llarga que aquesta, i va venir una senyora d'uns 60 anys que ho va aguantar sense cap problema.

Si al final vens i no saps on es el punt de trobada, digam-ho i et puc passar un mapa amb el lloc exacte.

Salut!

Sussss ha dit...

Quatre hores per fer tres quilómetres!!! eso está chupado, jeje. Si no surt cap imprevist allà seré.
Mas Pi es veu molt bé. Almenys, al google maps no té pèrdua.