dimarts, 4 de gener del 2011

No ha pogut ser

Per aquesta vegada, no ha pogut ser. Tant la nit d'ahir dilluns com el matí d'avui dimarts han estat ben tapats de núvols a la Costa Brava, impedint qualsevol observació decent de la pluja d'estels de les Quadràntides, o l'eclipsi de sol d'avui. Almenys, sembla que cap a la banda de Barcelona han tingut un cel amb menys núvols i han pogut gaudir una mica més de l'espectacle. Afortunats ells!!

El cap de Creus ahir a la nit, amb un cel quasi completament tapat de núvols, que només s'obrien a estones curtes, fent impossible qualsevol fotografia de paisatge astronòmic
 
Vista des del mirador del Cap de la Barra, al Montgrí. La situació no era gaire millor que la nit abans

Per a què l'entrada d'avui no sigui tan trista, us deixo amb un parell de fotos de fa dos dies, des del mateix mirador del Cap de la Barra. No són grans fotos, pero almenys s'hi veu el sol i tenen una mica més de color que les d'avui.

 
Sortida del sol des del Montgrí, fa dos dies, amb algunes boirines sobre la Meda Gran

El sol sortint damunt del far de la Meda Gran

2 comentaris:

Sussss ha dit...

Jo sí l'he vist... des de casa!!! la sortida de sol no, que tinc el montnegre tapant el mar, però quan el sol ha enfilat les muntanyes era l'hora de màxim eclipsi i a més els núvols han deixat un forat. Ara, fotografies, ni una. Com que el sol no és un macro... :-)))

Miquel Jover ha dit...

Caram Suss, quina sort! Esperem que el del 2015 es presenti millor...