dissabte, 30 de juliol del 2011

Bolets finesos (II)

Canon EOS 5D, EF 50/1.8. 1/40, f4.0, ISO 100

L'anterior grup, vist de més aprop.

2 comentaris:

Sussss ha dit...

Es fa estrany veure tant bolet amb aquesta llum. Sembla que s'hagin d'assecar de seguida. La temperatura era una altra, oi?

De cop has canviat el format del blog, d'entrades extenses a entrades curtes. Les deixes programades? jo ho faig, em dedico una tarda al blog i el deixo enllestit per uns deu dies.

Miquel Jover ha dit...

Si, amb tanta llum si que pot semblar que s'hagin d'assecar, pero pensa que la calor no era gens forta, i normalment cada dia feia algun xafec que els mantenia ben humits.

Sobre la temperatura de color, m'hi vaig estar barallant durant una bona estona, ja que al camp no vaig aconseguir trobar la més semblant al que jo veia.

Finalment, em vaig decantar per aquesta (tot i admetre que el color del fons surt una mica diferent al que hi havia a la realitat). Però seleccionant qualsevol altra temperatura, els bolets agafaven un color molt més apagat, que no era el seu. El color que realment tenien, era exactament aquest, d'un taronja intens. Per això, he preferit "sacrificar" el fons per "salvar" els primer pla.

Veig que ja ho has sabut veure, ara les entrades les deixo programades. Tot i que en el futur també vindràn algunes entrades extenses, tot depèn del tema del post... Les d'aquests dies prefereixo no posar-hi tant de text i fer-les més visuals.

Salut!!!